19 kişiden 16’sı gözaltında

19 kişiden 16’sı gözaltında

İl Emniyet Müdürlüğü’nün FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik çalışmaları kapsamında; Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığından, BYLOCK içerikleriyle ilgili teslim edilen evraklarda ismi geçen ve BYLOCK kullanıcısı olup haklarında her hangi bir adli işlem yapılmadığı tespit edilen şahıslara yönelik olarak yapılan araştırmalarda çeşitli meslek guruplarına ait 19 şahısla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yakalama ve gözaltı kararı aldı.

3 ŞAHIS DAHA YAKALANACAK

Haklarında yakalama ve gözaltı verilen ve tamamı ilimizde ikamet eden 19 şahıs hakkında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce önceki gün yapılan eş zamanlı operasyon kapsamında; A.D., A.Y., A.S., A.Y., A.K., A.T., B.G., C.D., E.A., E.K., F.F., F.S., F.K., G.Y., G.Ö., A.T. isimli 16 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Firari durumda bulunan A.G., A.A., A.T. isimli 3 şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

14 Tem 2017 - 12:09 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.