2 bin 352 seyyar hakkında işlem

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satıcılara göz açtırmıyor. Zabıta Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, bir yıl içinde 2 bin 532 seyyar satıcı hakkında yasal işlem yapıldı. Yetkililer, seyyar satıcıla

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satıcılara göz açtırmıyor. Zabıta Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, bir yıl içinde 2 bin 532 seyyar satıcı hakkında yasal işlem yapıldı. Yetkililer, seyyar satıcılarla mücadelenin devam ettiğini belirterek “Özellikle üretim, satış izni ve gerekli hijyen koşullarını yerine getirmeden, kayıtdışı bir şekilde satış yapanlara izin vermiyoruz. Yasağa rağmen faaliyet gösterenler hakkında da yasal işlem yapıyoruz. Vatandaşlardan da sağlık ve hijyenden uzak şekilde satış yapanlardan alış veriş yapmamalarını istiyoruz” dediler.

21 Oca 2018 - 17:21 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.