2 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı

İzmit’te tartıştığı iki kişiyi tabancasıyla yaralayarak olay yerinden kaçan şahıslardan biri tutuklandı

Olay, 17 Kasım tarihinden İzmit’in Lozan Caddesi’nde bulunan bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.O.D. isimli şahıs bilinmeyen bir sebepten ötürü tartıştığı D.A. ve D.K’ya bulundukları lokantaya girerek çıkardığı tabancası ile defalarca ateş etti. M.O.D. olay yerinden kaçarken vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralanan D.A. ve D.K. olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından SEKA Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay ile ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ve İzmit İlçe Emniyeti ekipleri iki vatandaşı yaralayarak olay yerinden kaçan M.O.D.’nin yalnız olmadığını, C.C. isimli bir vatandaşla D.A. ve D.K.’yi yaraladıklarını tespit etti. Yapılan araştırmalar neticesinde yerleri tespit edilen ve gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan M.O.D. ve C.C. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından “Ateşli Silahla Kasten Yaralama” suçundan M.O.D.’nin tutuklanmasına karar verilirken C.C. serbest bırakıldı.

30 Ara 2017 - 11:26 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.