25 yıl sonra zil çaldı

Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nden 1990-1991 yılında mezun olan öğrenciler 25 yıl sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Kemal Şimşek’in sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan okul arkadaşlarını aramasıyla başlayan süreç, 30 mezun öğrencinin buluşmasıyla noktalandı. Sakarya’da butik sahibi olan Eliz Boz Facebook’tan Füsun Çengelköy ve Nihal Adar’a da ulaşınca meslek lisesi öğrencileri kendilerine bir grup kurdu. Bu sayede uzun zamandır buluşmak için gün sayan 1990-1991 mezunları, önceki akşam Nihal Adar’ın sahibi olduğu Kuruçeşme Teras Cafe’de buluştur. Birlikte yemek yiyip pasta kesen grup sık sık öğrencilik anılarından bahsederek gece boyunca güldü. İnternetin ve sosyal paylaşım sitelerinin faydalı işler için kullanıldığında böylesi güzel manzaralarla karşılaştıklarını ifade eden Kemal Şimşek, şehir dışından da gelen eski arkadaşlarını görmekten çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bundan sonra her ay bir araya gelerek buluşmayı geleneksel hale getireceklerini de belirten Şimşek, 19 Nisan Pazar günü ikinci buluşmayı gerçekleştireceklerini söyledi. Sıra arkadaşlarını 25 yıl sonra sahibi olduğu cafede ağırlamanın mutluluğunu ifade eden Nihal Adar, bu anlamlı güne katılan herkese teşekkür etti.

27 Mar 2015 - 11:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.