‘7 Haziran’da adayımız belli olacak’

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında, ‘’Genel kurulumuzdan gelen bildiriye göre önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayımız 7 Haziran’da açıklanacak’’ dedi

MHP il binasında gerçekleştirdiği açıklamada Başkan Aydın Ünlü, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Biz de istişare programlarına devam ediyoruz.İl ve ilçe yönetimleri toplantılara Mayıs ayına kadar devam edecek. Derlediğimiz bilgileri genel merkezimizde değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Alt yapı çalışmalarımız seçim koordinasyon merkezlerimizle devam ediyor. 7 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayımızı belirleyeceğiz.Kimse MHP cephesinden aday üretmesin. Genel Başkanımızın genelgesine göre ilke ve esaslarımızla bağdaşmayan her türlü hareketten uzak duracağız. Bize karşı oyun oynayanların oyunlarını bozup gerekirse hukuki süreç başlatacağız’’ ifadelerini kullandı.

‘TRAMVAY GÜZERGAHINA 

UMUTTEPE’DE EKLENSİN’

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile ilgili basının sorularını yanıtlayan Ünlü, ‘’Yetkili kurullarla alakalı sorular sorulmasın. Durum ve şartlara göre aday lanse edeceğiz. Herkes işini yapacaktır.7 Haziran’da adayımız belli olacak. Kocaeli’nin gündeminde tramvay projesini destekliyoruz. Fakat tramvay güzergahı için Yürüyüş Yolu’nun gasp edileceği kanaatindeyiz. 57. Hükümet zamanında orası vatandaşa verilmiş bir bölgedir. Biz Umuttepe’ye de ulaşım için bir şeyler bekliyoruz. Umuttepe Kampüsü’nde okuyan 53 bin öğrenci var. Tramvay güzergahına Umuttepe’ninde eklenmesi iyi olur diye düşünüyoruz’’şeklinde konuştu.

23 Nis 2014 - 12:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.