ADD Kocaeli”Cumhuriyeti yıktırmayacağız”

ADD Kocaeli Şube Başkanı Orhan Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla basın açıklaması gerçekleştirdi

Atatürkçü Düşünce Derneği binasında gerçeklerştirilen basın açıklamasına Şube Başkanı Orhan Özdemir ve yönetimi katıldı. Basın açıklamasını okuyn Şube Başkanı Orhan Özdemir,“Büyük Zaferin 94. yıl dönümünde her şeye rağmen aynı inanç, aynı ruh ve coşkuyla kutluyoruz.Bu zafer milletimize kutlu olsun. Bugün dahi Emperyalistler ve onun işbirlikçilerinin,kan ve irfanla kurduğumuz Cumhuriyeti ne yazık ki yıkma ve bölme çabalarından asla vazgeçmediklerini görüyoruz” dedi.

‘EMPERYALİST PROJELERİN EŞ BAŞKANLIĞINI YAPIYORLAR’

ADD Kocaeli Şube Başkanı Orhan Özdemir açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi ;

Emperyalistve Sömürgeci Devletler, son on beş yıldır tek başına iktidarda bulunan AKP Hükümetinden cesaret alarak Serv’i yeniden ülkemizin gündemine sokmaya çalıştıklarını görüyoruz.Bu iktidar ile bir yandan Laik Demokratik değerleri ve kurumları yerle bir edilirken,diğer yandan Emperyalist projelerinin eş başkanlığı yapılmaktadır.Meclisin üstünlüğüne dayalı parlamenter sistemin yerine Türk tipi başkanlık sistemi getirilmek istenmektedir. Bu süreçte yaşanan hukuksuzluk,kanunsuzluk, adaletsizlik ve yolsuzluklarla devlet düzeni sarsılmış ve bozulmuştur” n Diren ÇELİK

29 Ağu 2016 - 13:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.