Ak Parti Darıca’dan Erdoğan’a destek turu

Darıca’da Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren AK Partililer bayramın üçüncü günü kalabalık bir grupla İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak 10 Ağustos seçimleri için destek istediler

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve partililer hem vatandaşların bayramını tebrik edip hem de Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.

‘DARICA HAZIR’ Başkan Karabacak 10 Ağustos’ta yapılacak olan seçimlere Darıca’nın hazır olduğunu ifade ederek, “Ülkemize büyük hizmetler sunan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 10 Ağustos’ta halkımızın da teveccühüyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olarak ülkemize hizmete devam edecektir. Bizlerde bu noktada kendisine destek vererek en güçlü şekliyle seçilmesi adına çalışıyoruz. İnanıyoruz ki, yerel seçimlerde partimize büyük destek veren halkımızın desteği artarak devam edecektir” dedi.

‘HEDEFİMİZ YÜZDE 65’

Darıca olarak bütün teşkilatların seçime hazırlandığını ifade eden İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise yerel seçimlerde elde ettikleri başarının kendilerini daha büyük hedeflere yönelttiğini ifade ederek, “Darıca ilçesi olarak 10 Ağustos’ta yapılacak olan seçimlerde hedefimizi yüzde 65 olarak belirledik. İnanıyoruz ki halkımız bir kez daha demokrasiye sahip çıkacak ve Başbakanımıza yakışır bir oy oranıyla kendisini ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya gönderecektir. İlçemizde yaptığımız çalışmalarda bunu rahatlıkla görebiliyoruz” diye konuştu.

31 Tem 2014 - 16:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.