AK Parti’de geniş önlem

AKP’nin 79’ncu İl Danışma Meclisi başladı. Ülke gündeminde yaşanan olaylar sebebiyle danışma meclisi önünde görevli olan polisler partilileri tek tek aradı

AK Parti’nin 79’uncu İl Danışma Meclisi toplantısından önce Antikkapı’da geniş güvenlik önlemleri alındı. Son günlerde yapılan operasyonlar ve yaşanan olayların ardından AK parti güvenlik önlemlerini aldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile saat 10.00’da başlayacak olan Danışma Kurulu toplantısında yaklaşık 30 polis görev aldı. Polisler Antikkapı’nın girişinde gelen tüm partilileri tek tek aradıktan sonra giriş kapısını bahçe bölgesine aldı. Bahçeden büyük salona giren partililer X-Ray cihazından geçti.

26 Tem 2015 - 09:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.