AK Parti Karamürsel’de ilk heyecan

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonu yaptığı 6. Olağan kongresi sonrasında seçilen yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı

Neslihan BAŞAK / Ak Parti Karamürsel İlçe Kongresi sonrasında oluşan yeni yönetimi ile birlikte parti binasında ilk toplantısını yaptı. Henüz mazbatasını almayan ilçe başkanı ve yeni yönetim gerçekleştirdiği ilk toplantısını dua okuyarak başladı. AK Parti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, Karamürsel Gençlik Kolları başkanı AdemÖzgüneş ve il teşkilatından gözlemcilerin katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Recep Demirel ile seçilen yeni yönetim kurulunda Orhan Gülbaş, Kerim Kartal, Sait Mete, Ramis Bilgiç, Mustafa Şaban, Sercan Altun, Mehmet Utaş, Ümit Çimen, Fehmi Aslan, Ercan Aşıklı, Abdullah Toy, Hüseyin Değirmenci, Muhsin Doğan, Abbas Çetinkaya, Serdar Avcı, Dilek Yüksel, Sevinç Özbağ, Beyhan Ergenç ve Burak Özer yer aldı.

‘FATİHA İLE BAŞLAYALIM’

Yeni Yönetimi ile ilk haftalık olağan toplantısını yapan İlçe Başkanı Recep Demirel, “Öncelikle ilk toplantımıza katılan yeni yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. İlk haftalık olağan toplantımız hayırlara vesile olsun. İnşallah bu önümüzdeki dönemde hayırlı hizmetler yapmayı Allah bize nasip etsin. Karamürsel’in inşallah bol bol dualarını alacak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. İlk toplantımıza Fatiha okuyarak başlayalım. Bu akşam yeni yönetimimizle birlikte ilk günkü heyecanımızı yaşıyoruz. Ben ilk ilçe başkanı olduğum kadar çok heyecanlıyım. Bu yüzden çok mutluyum. İnanın mutlu ve umutluyum. Aramıza ilk kez katılan arkadaşlarımızla, önceki yönetimlerde görev alan arkadaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz harmanla çok şeyler yapacağımıza inanıyorum. Karamürsel’imizin yarınları içinde mutluyum ve umutluyum. İnşallah 3 yıl güzel geçecek bir süreci hep birlikte yaşayacağız. Önümüzdeki süreç için gencim ve heyecanlıyım” dedi.

20 Eyl 2017 - 14:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.