Akademi Lise’de kayıtlar başladı

Akademi Lise’de yeni eğitim dönemi kayıtları başladı

Lise öğrencilerine yönelik ücretsiz eğitim veren Akademi Lise bu yıl da gençlerin hem derslerinde hem de üniversiteye hazırlıklarında yanlarında olacak. Dersler, Akademi Lise’nin İzmit, Gebze, Karamürsel ve Gölcük şubelerinde verilecek.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Akademi Lise’den 9-10-11 ve 12.sınıf öğrencileri yararlanacak. Yeni eğitim dönemi başvuru süresi başladı. Başvurular, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden yapılacak. Ayrıca öğrenciler, Akademi Lise’nin, Gebze, İzmit ve Karamürsel şubelerinden de kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Son başvuru tarihi ise 20 Eylül Çarşamba olarak belirlendi. Akademi Lise’deki yeni eğitim dönemi Eylül ayının son haftasında başlayacak.

AKADEMİ LİSE ŞUBELERİ

Akademi Lise’nin Yaz Okulu ile ilgilenen öğrencileri Gebze, Karamürsel ve İzmit’teki şubelerinden bilgi alabilecek. Akademi Lise’nin şube adresleri ve iletişim bilgileri şöyle:

İZMİT AKADEMİ LİSE

ÖMERAĞA MAH. LATİF BEY SOK.ESKİ MİGROS KATLI OTOPARK ALTI NO:24 İZMİT

Tel: 02623254142 -2623218739

KARAMÜRSEL AKADEMİ LİSE

KAYACIK MAH. ALİ RIZA ALPARSLAN CAD. NO: 6 KARAMÜRSEL

Tel: 02623254142 -2623218739

GEBZE AKADEMİ LİSE

ULUS MAH. ANKARA CAD. 2154. SOK NO:2 GEBZE

Tel: 2626431643

GÖLCÜK AKADEMİ LİSE

ADNAN MENDERES BULVARI, DUMLUPINAR MAHALLESİ NO:10 GÖLCÜK

23 Ağu 2017 - 15:23 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.