Alemdar, Halk Sağlığı Müdürü oldu

Derince eski Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İl Halk Sağlığı Müdürü olarak atandı. Alemdar’ın bir iki gün içerisinde atama yazısının gelmesi bekleniyor

Derince’de bir dönem belediye başkanlığı yapan ancak 30 Mart yerel seçimlerinde, partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Dr. Aziz Alemdar, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü olarak atandı. Sağlık Bakanlığı’ndaki güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre; Alemdar’ın Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü olarak atandığı ve resmi yazısının da bir iki gün içerisinde eline ulaşacağı belirtildi.

05 Haz 2014 - 16:39 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.