Anaokulu iftarı

Derince Bülent Türker Anaokulu öğretmenleri ve yardımcı personeli yeni bir eğitim yılını daha bitirmenin yorgunluğunu düzenledikleri özel bir iftar programıyla atmaya çalıştı.

Okul müdürü Emel Fırtın ve müdür yardımcısı Doğan Türkan tarafından Umuttepe Füme Restoran'da düzenlenen iftarda aynı zamanda okulun emektar personeli Seda Çalışkan için sürpriz bir doğum günü kutlaması da yapıldı.

Emel Fırtın "Okulumuz için herbiriniz ayrı değerdesiniz. Sizlerle birlikte çalışmaktan çok mutluyum. Hepinize yıl boyunca gösterdiğiniz üstün performans ve çalışma azmi için teşekkür ederim" dedi.Okul müdürünün tüm personel için hazırladığı hediyeleri sunmasının ardından veda programı sona erdi.

10 Haz 2017 - 13:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.