Antik Pub dördüncü kez ihaleye çıkacak

SEKA Park A.Ş tarafından üç kez ihaleye çıkartılan ve çeşitli nedenlerle ihalesi iptal edilen Antik Pub, yarın dördüncü kez kiralama ihalesine çıkacak

sonuçlanmayan kiralama işlemi için yarın yeniden ihale yapılacak. Saat 11.00’de SEKA Park Otel’de yapılacak olan dördüncü ihalede kiralama için alıcının çıkması bekleniyor. Daha önce yapılan ilk ihalede muhammen bedelin altında teklif verilirken, ikinci ihalede metrekareye yapılan itiraz ve üçüncü ihalede ise istekli çıkmaması nedeniyle kiralama olmamıştı.

KATILIM OLMASI BEKLENİYOR

Destek Hizmetleri Müdürü Dursun Demirkıran başkanlığında saat 11.00’de SEKA Part Otel’de ihale gerçekleştirilecek. 440 kapalı, 95 kapatılabilir, 250 metrekare açık alan için yapılacak ihalede bu kez isteklinin çıkması bekleniyor. Aylık 13 bin lira muhammen bedel ile kiraya çıkan Antik Pub, 10 yıllığına kiraya verilecek. 5 yıllık kirası peşin alınması planlanan mekan için kalan bedel 120 aya bölünerek alınacak.

30 Tem 2015 - 13:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.