Art Nicomedia’da Sevinç güven tazeledi

Art Nicomedia 3. Olağan Genel Kurul toplantısı Ramada Plaza Otel’de gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Akın Ülkü Sevinç, tekrar başkan seçildi

Art Nicomedia’nın 3. Olağan Genel Kurulu’nda 65 üyenin oy kullanma hakkının bulunuyordu ve seçimlerde 34 üye oy kullandı. Genel Kurulda, Divan Başkanlığını Erdem Uzun, yardımcılığını ise Selçuk Türkmen ve Emine Şıh yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 9 maddenin yer aldığı genel kurula geçildi. Oylama sonucunda tek aday olan mevcut başkan Akın Ülkü Sevinç 34 oyla 3 yıl süreyle tekrar Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği Başkanlığına seçildi.

İZMİT’İN BİLİNİRLİĞİNE KATKI SAĞLADIK

Genel Kurul’da konuşan Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği Başkanı Akın Ülkü Sevinç “Sivil toplum örgütlerinin gelişim süreci insan hayatıyla büyük benzerlikler taşır. 6. yaşımızda, kentin en çalışkan, en üretken kültür ve sanat derneği olarak projelerimize devam ediyoruz. İlk senemizde enerjimizin üçte birini kuruluş prosedürleri için harcadık. Planladığımız projeler için ekip kurmak zorundaydık. Takdir edersiniz ki, insanlara maaş vermeden efektif ve prodaktif çalışma beklemek güç. Bu bağlamda, olması gereken gönüllülük esasına dayalı sivil toplumun ruhunu devreye soktuk, Kent için birşeyler yapmaya gayretli, takım çalışmasına uygun ve ilk defa biraraya gelen bir ekip kurduk” dedi.

KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

‘’6 yılda gerçekleştirdiğimiz 79 kültür, sanat, kent tarihi, kent tanıtımı ve uluslararası projeyle yaşadığımız kentin sosyal yaşamına, kent belleğine ve İzmit'in bilinirliğine katkı sağladık. Gerçekleştirdiğimiz projelerde görev alan, katkı koyan ve emek harcayan tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan Genel Kurulumuz sonrasında göreve gelen yeni yönetimimiz ve tüm üyelerimizle birlikte yeni ufuklara yelken açıp “Hayal et, planla, uygula ve tadını çıkart” sloganıyla İzmit’imize “kültür, sanat ve turizm kenti” kimliğinin kazandırılmasına, gerçekleştireceğimiz yerel ve uluslararası projeler ile 2017-2020 döneminde de destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz ” şeklinde konuştu. Ahmet YEŞİLMEN

YÖNETİM KURULU

Akın Ülkü Sevinç

Mehmet Kızılay

Elif Serap Gürkan

Abdullah Coştu

Düzgün Alkan

Nurcan Acaroğlu Göktaş

Eren Azak

DENETİM KURULU

Serkan Karabağ

Tarkan İskenderoğlu

Cihan Korkmaz

21 May 2017 - 11:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.