Aşevinden sıcak yemek

Başiskele'de, Sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneği olan Aşevinde yemek dağıtımı sürüyor.

 Yılın 12 ayında süren bu hizmetten belediye tarafından tespit edilen yaklaşık 60 aile yararlanıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan tespitler ve belediye gelen talepler doğrultusunda yardım komisyonu karar alıyor ve böylece ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve yaşlılara sıcak yemek dağıtımı başlıyor.

Halil İbrahim Sofrası, tatil günlerinde ve bayramlar dahil olmak üzere her gün 2 öğün sıcak yemeği ihtiyaç sahibi kişi ve ailelerinin kapılarına kadar götürüyor. Cenazesi olan ailelerin isteklerine göre taziye yemekleri de aşevinde yapılarak dağıtımları yapılıyor. Başiskele Belediyesi ile hayırsever vatandaşların katkıları ve bağışları ile temin edilen gıda maddeleri sağlıklı uygun koşullarda depolanıp saklanıyor. Aşevinde usta aşçılar tarafından pişirilen yemekler sefer tasları ile belediye personeli tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

04 Mar 2015 - 11:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.