Ayaz, belediye ekiplerinin çalışmalarını inceledi

Başiskele Belediye Başkanı Ayaz, Kılıçarslan ve Şehitekrem mahallesinde yapımı devam eden beton yol ve yağmur suyu kanal çalışmalarını yerinde inceledi.

Havaların güzel devam etmesini fırsat bilen Başiskele Belediyesi ekipleri, talep edilen birçok noktaya çözüm sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında ekipler, Şehitekrem Mahallesi Komşu Sokak ve Kılıçarslan Mahallesi Memiş Sokak’taki eğimli arazide yağmur suyu kanalları yaparak ardından beton yol çalışmalarını da tamamlanıyor. Yine arazinin durumuna göre en uzun ömürlü yolun beton yol olduğu bu bölgelerde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Çalışmaların devam ettiği alanlarda inceleme yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Kentimizin birçok bölgesinde vatandaşlarımızın bizlere ulaştırmış olduğu talepler doğrultusunda üst yapı hizmetlerimizi planlıyor ve düzenli programlar halinde hayata geçiriyoruz. Kentimizi tercih eden tüm komşularımızın bu tercih sebepleriyle kendileri şanslı hissetmeleri için hizmetlerimizden memnuniyetleri bizler için çok önemli, çalışma ve planlamalarımız da bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” dedi.

21 Eyl 2017 - 16:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.