Ayaz'dan Başsavcı Kurt'a ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yöneticileri Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt'u makamında ziyaret etti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetimi Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kurum ziyaretlerine devam eden İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve beraberindekiler son olarak Başsavcı Kurt'un misafiri oldu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette, Kurt’a çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulunan Hasan Ayaz, misafirperverliği için teşekkür etti. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Başkan Ayaz ve yöneticilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

22 Oca 2018 - 11:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.