Balık etli kadınlar daha çok östrojen salgılıyor

Günümüzde kadınlar fazla kilolarından rahatsız olup zayıflamaya çalışsa da balık etli olmanın bir faydası daha ortaya çıktı

Son zamanların modası olan zayıf ve fit görünüm için birçok yolu deneyen kadınlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kilo verebilmek adına her yolu deneyen ve bazen sonu ölümle sonuçlanan diyetlerle karşılaşılırken yapılan bazı araştırmalar balık etli diye tabir edilen insanların daha sağlıklı olduğunu ortaya koyar nitelikte. Yapılan bazı araştırmalar, biraz daha fazla kiloya sahip kadınların daha fazla östrojen hormonu salgıladıklarını ortaya çıkarırdı. Yani balık etli kadınlar daha zeki olabilir.

Kaynak: Milliyet

16 Mar 2018 - 16:25 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.