Baran, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir araya geldiği vatandaşların talepleri doğrultusunda projelere yön verirken ilçede yeni hizmete açılan iş yerlerinin de kurdelelerini kesti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken, onların görüş ve önerilerine de önem veriyor. Başkan Baran, son olarak Yeni Yalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, esnaf ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaçları üzerine konuştu. ‘İnsanı yücelt ki devlet yücelsin’ anlayışı ile proje ve hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, projelere de vatandaşların önerileri ile yön verdiklerini belirtti. Başkan Baran, “Körfez’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bizim hemşirelerimizin rızasını ve hayır duasını almaktan başka bir arzumuz yok” dedi.

Vatandaşların hizmetlerden memnuniyet duyduğunu belirtmesi sonrası Başkan Baran, “Sizlerin hizmetlerimizden duymuş olduğunuz memnuniyet bizleri de mutlu ediyor, çalışma şevkimizi arttırıyor" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar özellikle çöp konteynerlerin yıkanması noktasındaki hassasiyeti dolayısıyla Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.

21 Eyl 2017 - 16:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.