Başbakan’dan ‘Bayrak’ taktiği

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz yerel seçimlerde de tercih ettiği ‘Türk Bayrağı’nı yerden kaldırma’ pozu Cumhurbaşkanlığı seçiminde de D100 Karayolu’nu baştan başa kapladı

Seçime az bir süre kala hızlanan çalışmalarda en dikkat çeken de siyasi partilerin afiş çalışmaları oluyor. Ak Parti’de bu hususu dikkate alarak Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan’ın posterlerini Adapazarı istikametine doğru olan D100 Karayolu’na döşedi.

‘AYNI TAKTİK’

D-100 karayolu Adapazarı istikameti Yahya Kaptan Mahallesi karşısında bulunan bilboardları süsleyen Başbakan dev posterleri büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yerel seçimlerde de aynı fotoğrafı billboardlarda kullanan Ak Partililer, seçim yarışında bir adım öne girdi.  Başbakan’ın yere düşen Türk Bayrağı’nı kaldırışının yer aldığı fotoğraflar, sosyal medyada da büyük ilgi görmüştü.  Işıklandırmaları, renkli baskısı ile ‘Milletin adamı’  yazılı dev posterler seçim için büyük artı oluşturacak.

24 Tem 2014 - 10:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.