Başikele’de 3 sokak betonla kaplandı

Başiskele Belediyesi ekipleri, altyapı sorunu olmayan yolları asfalt, parke veya beton çalışmasıyla kullanışlı hale getiriliyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele halkının daha rahat yaşayabilmelerini sağlayabilmek amacıyla var olan yollarda yeni düzenlemeler yapan ekipler, yeni imar yolları açılarak da yapılaşmalara olanak sağlanıyor. Ekipler bu kapsamda, Yeniköy Merkez Mahallesi Hünkar, Rezene ve Rahşan sokak yollarını betonla kapladı. Ekipler ayrıca Çalış Sokak’ta başlattıkları dekoratif duvarlar çalışmasının tamamlayarak yolu da betonla kaplayacak.

03 Haz 2017 - 16:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.