Basın Sitesi’ne inceleme

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Derince Çınarlı Mahallesi'nde 138 daireden oluşan 16 Ocak Basın Sitesi'nde incelemelerde bulundu

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi'nde 8 blok 138 daireden oluşan 16 Ocak Basın Sitesi'nde çalışmalar devam ediyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan ve TOKİ heyeti, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol eşliğinde Taşkınlar İnşaat tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin şantiyesine gelerek incelemelerde bulundu.

19 BİN 500 KONUT İNŞASI

Şantiyede açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan, en önemli yatırım yaptıkları illerden birinin Kocaeli olduğunu ifade ederek "Kocaeli sanayisi ile sağladığı istihdam ile ülkemize katma değer kazandıran şehirlerimizin en başında gelmektedir. Dolayısıyla konut üretiminin Kocaeli için de önemlilik arz ettiğini çok iyi biliyoruz. Kocaeli’de TOKİ ve iştirak şirketleri aracılığıyla bugüne kadar toplam 19 bin 500 konutun inşasını başlattık” diye konuştu.

19 Ağu 2017 - 17:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.