Başiskele’de üst yapı çalışmaları devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın verdiği talimatlar doğrultusunda Başiskele’nin dört bir yanında üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Havaların da ekiplere müsaade etmesiyle gün boyu kent içinde kepçe ve kamyonlar çalışıyor. Başkan Ayaz da tüm çalışmaları her zaman olduğu gibi teknik ekibi olan başkan yardımcısı, Fen İşleri Müdür ve amirleri, mühendisleri ile birlikte yerinde inceleyerek hem vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuyor hem de birebir yerinde vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Aynı zamanda Başkan Ayaz özellikle şu son kavurucu sıcaklıkların yaşandığı günlerde sahada çalışan personellerini de yalnız bırakmayarak onları çalışmalarında ziyaret edip, hayırlı çalışmalar diliyor.

Saha çalışma ziyaretleri kapsamında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Barbaros Mahallesi Maden Sokakta yapılacak olan asfalt çalışması, Şehitekrem Mahallesi Nar Çiçeği Caddesindeki parke yol ve duvar çalışmasını, Yeşilyurt Mahallesi Akyüz Sokaktaki yol genişletme çalışmalarını birebir yerinde inceleyerek, çalışmaları yakından takip ediyor.

21 Eyl 2017 - 16:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.