Başiskele'de silahlı kavga: 1 yaralı

Başiskele ilçesinde iki kişi arasında çıkan kavga silahlı kavgaya dönüştü

Olay, Başiskele ilçesi Karamürsel Caddesi, Kent Meydanı’nda saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bilinmeyen bir sebepten ötürü Ş.Ö. ile A.T. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar kavga etmeye başladı. Kavga sırasında A.T. silahını çekerek Ş.Ö.’yü vurdu. Yaralanan Ş.Ö. yere düşerken A.T. olay yerinden kaçtı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Yardım ekiplerine haber verildi. İhbarı alan ekipler bölgeye polis ve sağlık ekiplerini yönlendirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ş.Ö.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavisi için Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine yönlendirdi. Polis olay hakkında soruşturma başlattı.

22 Oca 2018 - 10:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.