Başkan, Ercan Topaca’yı ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hatay Valisi Ercan Topaca’ya yeni görevinde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirirdi.

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın, Hatay valiliğine atanmasından sonra hayırlı olsun ziyareti için bu ile giden Başkan Karaosmanoğlu, yakın zamanda kayın biraderini kaybeden Topaca’ya başsağlığı dileğinde de bulundu. Uzun bir dönem Kocaeli’de görev yapan Vali Topaca, kentimizdeki uyumlu ve çalışkan özelliğiyle vatandaşların beğenisi de kazanmıştı.

 

SICAK VE SAMİMİ KARŞILAMA

Hatay Valisi Ercan Topaca kendisini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu sıcak ve samimi biçimde karşıladı. 4.5 yıl gibi uzun bir zaman Kocaeli’de Valilik görevi yapan Ercan Topaca, Başkan Karaosmanoğlu ile baş başa görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına Ney hediye eden Hatay Valisi Ercan Topaca’ya Başkan Karaosmanoğlu’da kahve takımı hediye etti. Valilik binasında bulunan eski Hatay meclisinin canlandırılmış müzesini de gezen Başkan Karaosmanoğlu daha sonra kent tarihi hakkınd Vali Ercan Topaca’dan bilgi aldı.  

 

BERABER BU KENTE HİZMET ETTİK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hatay Valisi Ercan Topaca için, “4,5 yıl beraber karşılıklı anlayış ve kardeşçe güzel hizmetlere imza attık. Kocaeli valiler açıcından son derece şanslı. Ercan Bey’le güzel verimli bir dönem geçirirken, şimdiki valimizle de uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Bizlerin görevi hizmet etmektir. Hangi ihtiyaç varsa beraber el attık. Kocaeli’ye yaptığınız hizmetlerden dolayı halkımız adına sizlere teşekkür ederim” dedi.

KOCAELİ’YE SELAMLARINI GÖNDERDİ

Hatay Valisi Ercan Topaca da, “Biz Başkanımızla abi kardeş gibi görev yaptık. Birbirimize destek olduk her yönüyle. Tek amacımız vardı Kocaeli halkına hizmet etmekti. Vatandaşımızın sağlık ve huzur içinde yaşamaları temin etmek için uğraştık. Ülkemizi ve milletimizi güzel temsil etmek için yoğun çaba sarf ettik. Arkamıza dönüp baktığımızda beraber güzel hizmet bıraktığımıza inanıyorum.” dedi.

 

HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİNİ DE GEZDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ziyaret sonrasında Hatay Arkeoloji Müzesi’ni gezdi. Burada mozaikleri ve kentten çıkan tarihi eserleri inceleyen Başkan Karaosmanoğlu yetkililerden bilgi aldı. Geçmiş birçok ulusa ev sahipliği yapan medeniyet şehri Hatay, dünyanın en büyük müzelerinden birine de sahip.

26 Şub 2015 - 13:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.