Başkan Yıldırım Vergi Haftası’nı kutladı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını kutladı

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Vergi dairesi müdürü Kazım Türkyılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Vergi haftasının nişanesi olarak rozet takarak, yanlarında getirdikleri çiçeği takdim etti.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Daire yöneticilerine yaptıkları bu hoş ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ederek,“Devletimizin en önemli gelir kaynağı olan, kamu hizmetlerinin, yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan Vergi gelirleri Kalkınmamızın temelini oluşturmaktadır.Vergi ödeme alışkanlığının tüm kesimlere benimsetilmesi ve vatandaşlarımızın vergi ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır.

Vergi Haftası, halkımızda vergi bilincinin oluşturulması, idare ile vergi mükellefleri arasında sağlıklı güven ortamının sağlanması ve verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi yönünden büyük önem arz etmektedir.Bu duygu ve düşüncelerle tüm mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimize bol kazançlar diliyorum” dedi. Neslihan BAŞAK

27 Şub 2017 - 14:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.