Başsavcılardan Ellibeş’eziyaret

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyaretinde bulundular

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşile makamında bir süre görüştü. Gölcük Adalet Sarayında muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliğine katılmak üzere Gölcük’e gelen Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt bu vesile ile Başkan Ellibeş’i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ELLİBEŞ, KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Samimi ve sıcak bir sohbet içerisinde geçen ziyarette Başkan Ellibeş, Başsavcıların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Savcılarımıza görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

04 Eki 2017 - 12:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.