Bayraktar’da eski benzin istasyonu yandı

İzmit Bayraktar köyü yolu üzerinde bulunan eski benzin istasyonu alev alev yandı

Yangın akşam saatlerinde İzmit Bayraktar Köyü girişinde bulunan kullanılmayan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kişi evinin bahçesindeki çöpleri yakmak için ateş yaktı. Çevredeki kuru otların tutuşması nedeniyle yangın bir anda büyüyerek yan taraftaki eski benzin istasyonuna sıçradı. Benzin istasyonunda elektrik bulunması yangının daha da büyümesine neden oldu. Hızla büyüyen yangın benzin istasyonunun bahçesindeki ağaçlık alana da sıçradı. Olay yerindeki vatandaşlar yangını söndürmekte güçlük çekince, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Benzinliğin kullanılmıyor olması da büyük bir faciayı önledi.Yangın sonrası benzin istasyonundaki binada maddi hasar meydana gelirken, çevredeki ağaçlık alanda zarar gördü.

21 Eyl 2017 - 15:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.