Bayram’da yaşanan cinayete tutuklama geldi

Bayramın ilk günü yaşanan olayda Kandıra Bağırganlı Köyü’nde 2 grup arasında silahlı çatışma meydana gelmiş, 1 kişi ölmüş, 3 kişide ağır yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından mahkeme 3 kişiyi cezaevine gönderdi.

Kandıra Bağırganlı Plajı'nda işletmecilik yapan Nurol Gürsoy ile bir grup arasında sözlü tartışma yaşanmıştı. Tartışma her geçen dakika daha da büyümüş, akşam saatlerinde Bağırganlı köy meydanında buluşan iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı.  Çatışmada Sadık Gürsoy göğüs ve omzuna isabet eden iki kurşunla ağır yaralanırken, Nurol Gürsoy'un ise göğüs ve kalçasından, Yalçın Ay'ın bacağından ve Ayhan Demirkıran’ın da kalçasından yaralanmıştı.

CEZAEVİNE KONULDULAR

Yaşanan olayın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kocaeli'den gelen Çevik Kuvvet Özel Harekat Şubesi polislerinin desteği ile alınan Şahin Demirkıran, Tayfun Dermikıran,Erdinç Gürsoy, Serkan Ç., Ergün G., Aykut G., Fatih U. ve Gökhan U. gözaltına alındı.  Gözaltına alınan zanlılar jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından önceki gün Kandıra Adliyesi’ne götürüldü. Zanlıların adliyeye götürülüşü sırasında ise ölenlerin yakınları zanlılara saldırmak istedi. Zanlılardan Şahin Demirkıran, Tayfun Dermikıran ve Erdinç Gürsoy tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

31 Tem 2014 - 10:23 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.