Bayram’dan, Alay Komutanı’na ziyaret

Genel Sekreter İlhan Bayram,İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinde, “Güvenlik güçlerimizle birlikte kentimizde güzel işlere imza atacağız” dedi

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, ilimize yeni atanan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

‘BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ’

İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Genel Sekreter İlhan Bayram Komutanlık defterini imzaladı. Daha sonra Komutanlık makamına geçen ikili Kocaeli’nin son durumunu görüştü. Kocaeli’nin vatanına milletine bağlı toplumsal olaylarda bir bütün olarak hareket ettiğini ifade eden Bayram, “Güvenlik güçlerimizle birlikte kentimizde güzel işlere imza atacağız. Bizler Kocaeli’de görev almaktan dolayı son derece mutluyuz. Vatandaşımıza hizmet etmek için buradayız. Bu enerjimizi kentimizin kalkınması için beraber vereceğiz” dedi. Kıdemli Albay Osman Aslan’da Genel Sekreter Bayram’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

21 Eyl 2017 - 15:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.