Belsa’da böbrek sağlığı semineri yapılacak

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Devlet Hastanesi ortaklığında böbrek sağlığı semineri düzenlenecek

Belsa 9. Kattaki belediye meclis salonunda 11 Mayıs Perşembe günü saat 14.00 de yapılacak olan seminerde Nöroloji uzmanı Dr. Güven Taymez, Sosyal Hizmet Uzmanı Temur Baydoğan ve hemşire Didem Övüç konuşmacı olarak yer alacaklar. Halka açık böbrek sağlığı seminerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünden bir grup öğrenci, Belsa önünde, “Sağlıklı yaşam için su için” sloganıyla 1000 bardak su ve broşür dağıtarak vatandaşları seminere davet ettiler.

10 May 2017 - 17:18 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.