BİR ÇÖP EV DE FATİH’TE

İzmit Belediyesi, Gültepe Fatih Mahallesi’nde bir evden kamyonlar dolusu çöp temizledi. Mahalle sakinleri Neşe Sokak’ta psikolojik rahatsızlığı bulunan 60 yaşındaki S.S. isimli vatandaşın evinden kötü kokular geldiğine dair İzmit Bel

Vatandaşların ihbarı üzerine İzmit Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirtilen adrese gittiler. Babasından kalma evde tek başına yaşadığı belirlenen 60 yaşındaki S.S.’nin evinin ağzına kadar eskimiş ev eşyalar ile dolu olduğunu belirleyen ekipler hemen çalışma başlattılar.  Önce çevreyi ilaçlayan ekipler gün boyu devam eden çalışma sonunda evi çöplerden temizlediler. Yapılan çalışma ile mahalle sakinleri derin bir nefes aldılar. Fatih Mahalle Muhtarı Metin Kılıç ve vatandaşlar çalışma için İzmit Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Belediye yetkilileri, benzer olayla sık sık karşılaştıklarını,  gelen her ihbarı titizlikle değerlendirdiklerini söylediler.

16 Nis 2014 - 13:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.