‘Bu sefer bizi deneyin’

MHP Kocaeli Milletvekili adayları Lütfü Türkkan, Derya Çavdar ve Dicle Akın Gölcük Kavaklı Sahil’de bir araya geldikleri çok sayıda kadın seçmenden oy istedi. Türkkan kadınlara, “Lütfen bu sefer bizi deneyin” dedi

MHP Kocaeli ikinci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında Gölcük’te bir dizi temasta bulundu. Türkkan’da MHP Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ile çok sayıda partilinin yanı sıra adaylar Dicle Akın ile Derya Çavdar da eşlik etti. Türkkan, Gölcük Kavaklı Sahil’de bulunan Cafe Veçera’da çok sayıda kadının yer aldığı bir grup seçmen ile bir araya geldi. Çok sayıda vatandaşın, ‘Sizi mecliste görmek istiyoruz’ sözlerine çok mutlu olduğunu ifade eden Türkkan, “Ben de sizleri mecliste temsil etmek istiyorum. Bunun için gayret edelim, her haneden bir oy alalım” dedi.

‘BİRÇOK DEĞERİMİZİ YİTİRDİK’

Türkiye’nin çok karanlık günlerden geçtiğini kaydeden Derya Çavdar, “Kadına çok sorumluluk düşüyor. Kadınların siyasete olan ilgisi maalesef az. Siz de burada olduğunuza göre memleketin geleceğinden kaygılısınız. Bu nedenle oylarınıza talibiz” diye konuştu. Çavdar’ın ardından söz alan Dicle Akın ise, “Şehitlerimiz olduğunda insanlar bu kadar duyarsız değildi. Birçok değerimizi yitirdik. Öyle bir sancılı süreçten geçiyoruz ki bir oyun bile çok önemi var. Sizden ricam etrafınızdaki insanlara da davamızı anlatın. Lütfen duyarlı olalım” çağrısında bulundu.

‘AKP, PKK’YI BESLEDİ’

Son olarak söz alan Türkkan da Türkiye’de aile müessesi ile bile dalga geçildiğini belirterek, “Seçimden millet de bıktı. Bu kadar seçim insanları bıktırdı. Ancak Türkiye şuan hükümetsiz. Çünkü muktedir değil. Valiler, polise ve askere operasyon yapmayın diye emir veriyor. Çünkü hükümet istemiyor. Seçimin ardından 157 canımızı toprağa verdik. Bir hane bir eş, bir baba, bir çocuk demek. Annem hep Allah bizlere sıralı ölüm versin diye dua ederdi. Şehit babaları çocuklarıyla birlikte gömülmek istiyor. AKP vatana, bayrağa kastedenleri önce beslediler, şimdi düşman ilan ettiler” dedi.

‘SIRA TÜRKİYE’YE GELİYOR’

MHP’nin teröre ve teröriste asla müsamaha göstermeyeceğini ifade eden Türkkan, “Eğer bu devleti bölme noktasında ses çıkaran olursa bu sesi kesmek boynumuzun borcu. Irak’ı parçaladılar, şimdi Suriye Kürdistan’ı kurulmak üzere. Sıra Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin böyle bir lüksü yok. Bizim aynı sınırlar içinde yaşamaktan başka şansımız yok. Gölcük’te kimi Kürt, Türk diye ayırt edebiliriz? Sizden rica ediyorum lütfen daha duyarlı olun. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun geldiğimiz noktada MHP’siz bir çözüm olamaz” ifadelerine yer verdi.

03 Eki 2015 - 11:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.