Bulut’un projeleri konuşuldu

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret ederek...

...Derince’ye yapılacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Büyükakın ve Başkan Danışmanı Polat ile Derince’ye yapılacak projelerle ilgili konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bizler bu makamlara halkımıza hizmet etmek adına geldik. Bu amaçla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

‘HEDEF CAZİBE MERKEZİ OLUŞTURMAK’

Derince’yi marka kent haline getirerek bir cazibe merkezi tasarlamak istediklerini aktaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Gerekli çalışmalarımızı tamamladıktan sonra ilçemize önemli hizmetler sunacağız. Bu projelerle birlikte inanıyoruz ki; Derince’yi marka kent haline getireceğiz. Her kesimin tercih edeceği bir ilçe olacağız” şeklinde konuştu. Başkan Bulut ayrıca, “Hep birlikte halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Bizler birlik olduğumuz sürece ülkemiz gelişmeye devam edecektir” diyerek sözlerini noktaladı.

22 Ağu 2014 - 13:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.