Çanta hırsızı güvenlik kamerasında

Geçtiğimiz gün Denizciler Caddesi üzerinde yer alan dükkanlara girerek çalışanlara ait çantaları çalan kadın hırsız güvenlik kameralarına yakalandı

Geçtiğimiz gün Derince’de yaşanan seri hırsızlık olayında Suriyeli olduğu iddia edilen kadın hırsız Denizciler Caddesi’nde yer alan dükkanlara girerek çalışanlara ait çantaları çaldı. Cadde üzerinde birçok dükkana girerek hırsızlık yapan kadın dükkanların güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

İlk önce cadde üzerinde yer alan bir halı mağazasına girerek, mağaza çalışanının içinde 150 TL bulunan cüzdanını çalan hırsız, parayı aldıktan sonra çanta ve cüzdanı birkaç dükkan ötede kaldırıma atarak kaçtı. Bu hırsızlık ile yetinmeyen kadın, ardından yine cadde üzerinde bulunan Damla Giyim isimli mağazaya girdi. Kendisine müşteri süsü vererek mağazaya giren kadın, çalışanların bir anlık dalgınlığından yararlanarak içerisinde 500 TL, 1 çeyrek altın, 1 adet altın yüzük ile nüfus cüzdanı, kredi kartları ve bankamatik kartlarının olduğu çantayı çalarak kayıplara karıştı. Hırsız dükkanda bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntüleri polise teslim eden dükkan sahibi ve hırsızlık olayının yaşandığı diğer dükkanların çalışanları şahsın sürekli cadde üzerinde gezindiğini ve Suriye uyruklu olduğunu iddia etti.

12 Ağu 2014 - 16:40 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.