Çeker adaleti mumla aradı

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, 2015 yılı bütçesinde memura yüzde 3, cumhurbaşkanlığı bütçesine ise yüzde 48 oranında ön görülen zammı eleştirerek “Adaleti mumla arıyoruz” dedi

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, bugün sendika binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi yorumladı. 2015 yılı bütçesi için memura 3+3, Cumhurbaşkanlığı bütçesine ise yüzde 48 oranında zam yapılmasını eleştirdi. Masanın üzerinde mum yakan Ömer Çeker, “Gündüz vakti biz mum yakıyoruz. Çünkü adalet olmadığı için adaleti mumla arıyoruz” ifadelerini kullandı.

MEMURA SEFALET

Hükümetin 2015 yılında da memura sefalet ön gördüğünü vurgulayan Çeker, şunları belirtti; “Aileleri ile birlikte cumhurun önemli bir kısmını oluşturan kamu çalışanlarının yüzde 3+3’e mahkum edildiği bir dönemde Cumhur Başkanının bütçesinin yüzde 48.97 artmasını nasıl izah edebileceklerini anlamak mümkün değildir. Demek ki bu hükümet yine taksimi yaparken bir kişiye dokuz pul, dokuz kişiye bir pul sisteminin işletmiştir.”

21 Eki 2014 - 13:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.