Çelik’ten “Kudüs İslam’ındır” mitingine davet

SP il yönetimi ve ilçe başkanları Kudüs Mitingi için toplandı. Saadet Partisi İl Binası’nda gerçekleşen toplantıda bugün saat 13.00’te İstanbul Yenikapı Meydanı’nda yapılacak olan “Kudüs İslam’ındır” mitingine vatandaşlar

Kerim ÇELİK - ÇAĞDAŞ KOCAELİ / Saadet Partisi (SP) il yönetimi ve ilçe başkanları Kudüs Mitingi için toplandı. Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Müslümanların ilk kıblesi ve etrafı mübarek sayılmış olan Kudüs, İsrail’in değil Bağımsız Filistin Devleti’nin başkentidir. Kudüs Müslümanların onurudur, izzetidir ve hiçbir güç böyle bir şeyi gerçekleştirmeye muktedir olamayacak, İsrail ve kuklası Amerika bu kanda boğulacaktır. Siyonizm’in kuklası Trump ve politika yapıcıları bu küstahlıktan ve hadsizlikten mutlaka vazgeçmelidirler. Aksi takdirde en az çelik kadar sağlam ve sert bir öfkenin hedefi olacaklardır” ifadelerini kullandı.

‘TÜM İLÇELERDEN OTOBÜS’

Biz bu mitingi Saadet Partisi olarak yapıyor olsak da tüm ülkemizin, tüm inananların, tüm mazlumların, tüm Kudüs sevdalılarının mitingidir diyen Çelik,“Alanda sadece Ay Yıldızlı al bayrağımız ve Filistin bayrağı olacaktır. Ülkemizin başlıca sendika ve STK’ları ve ilimizden katılacak STK’lar ile bu miting tüm vatandaşlarımızındır. Kocaelili tüm vatandaşlarımızı, kalbinde Kudüs sevdası olan tüm yürekleri bu nöbeti tutmaya davet ediyoruz. İlimizin tüm ilçe merkezlerinden mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız için otobüsler kaldırılacaktır” sözlerini kullandı.

09 Ara 2017 - 11:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.