Cep faturaları el yakacak

.

Her yıl belirlenen yeni tarife sınırları geçen yıl sabitten mobile ve mobilden mobile arama yönlerinde 43.89 kuruş/dakika iken bu yıl bu rakam 46.25 kuruş/dakika’ya çıktı. Böylece tarife belirlemede üst sınır oranı yüzde 5.37 artmış oldu.

YENİ BELİRLENEN FİYATLAR

Karara göre yurtdışı aramalarda ücret tavanı 4.63 lira olarak belirlenirken, isim ve ünvan değişikliğinde işlem ücreti azami 17.57 lira, hat devir ücreti 8.78 lira, numara değişikliğinde azami ücret 52.69 lira olacak. BTK tarafından belirlenen yeni tarifeye göre elektronik ortamda iletilen ayrıntılı fatura ücreti 9,44 kuruş, posta ile iletilen ayrıntılı fatura ücreti ise 60,97 kuruş olacak. Yeni tarifeye göre kısa mesaj ücretleri ise değiştirilmedi. Yurt içi kısa mesaj servis ücreti 41,54 kuruş, yurt dışı kısa mesaj servis ücreti ise 83,08 kuruş olarak uygulanacak.

KDV VE ÖTV DAHİL

Belirlenen tarifelere yüzde 18 oranındaki KDV ve yüzde 25 oranındaki Özel İletişim Vergisi’nin dahil olduğu bildirilirken, karara göre KDV ve ÖİV oranlarında yapılacak değişiklikler tarifelere yansıtılacak.

24 Haz 2014 - 12:36 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.