Ceyhan’ın davetiye trafiği devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimi, 25 Şubat’ta Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak il kongresi için davetiye turuna dün DSP, MHP, BBP ve SP ile devam etti

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimi 25 Şubat’ta yapılacak il kongreleri için davetiye ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Demokratik Sol Parti (DSP), Büyük Birlik Partisi (BBP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Saadet Partisi’ne (SP) davetiye veren İl Başkan Ceyhan, kendilerini kongrelerinde görmeyi arzuladıklarını ifade etti.

‘TÜRKİYE’Yİ SEVMİYORLAR’

İlk olarak DSP’yi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Başbakanımızın gelişi Cumhurbaşkanımızın gelişi kadar yoğun olmuyor. Gençlik kollarımızda çok aktif o açıdan gözümüz arkada değil” şeklinde konuştu. Afrin Harekatı’yla ilgili de açıklamalarda bulunan Ceyhan “Afrin’de bulunan askerlerimiz sadece silahı ile değil ruhu ile o toprakları güzelleştirecektir” dedi. Ceyhan’dan sonra söz alan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Ülkemizin konumu çok iyi değil. Amaçları bizi Suriye ile bir masaya oturtmak. Bizim gideceğimiz başka bir ülke yok. Yerine göre adalet için bazen savaşmak gerekiyor bu yüzden Türkiye, pek sevilmiyor” şeklinde konuştu.

‘DESTEK OLALIM DİYE’

DSP ziyaretinden sonra MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye zeytin fidanlı davetiyesini veren Başkan Ceyhan “25 Şubat Pazar günü Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda kongremizi icra edeceğiz. Sizleri de aramızda görmekten büyük bir onur duyacağımızı belirtmek istiyoruz. TSK Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı icra ediyor. Biz de bu harekata olan desteğimizi hatırlayalım ve hatırlatalım diye böyle bir davetiye hazırladık” diye konuştu.

‘KONGRENİZE KATILACAĞIZ’

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise “Başarılı çalışmalarınızın ardından il kongresini icra edeceksiniz. Önemli bir kongre olacak. Özellikle il başkanları toplantısında gösterdiğiniz performanstan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Biz de katılım sağlayacağız. Davetinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ceyhan ve ekibi ardından BBP ve SP’yi ziyaret ederek zeytin fidanlı davetiyesini takdim etti.

22 Şub 2018 - 16:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.