Cezaevinden firar eden Serkan Can yakalandı

Düzce’de yattığı cezaevinden firar eden Serkan Can İzmit Turgut Mahallesinde yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre; Kozluk Mahallesi Ruşen Hakkı Sokak’ta 2010 yılında meydana gelen olayda 'son birasını' almak istemesi üzerine kavga ettiği arkadaşı Ercan Atmaca'yı bıçaklayarak öldüren Serkan Can 14 yıl hapis cezası ile cezalandırılmıştı. Düzce Cezaevi'nde cezasını yatan Serkan Can, bir buçuk ay önce cezaevinden firar etti.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

1 buçuk ay önce cezaevinden firar eden Serkan Can’ın yakalanması için o günden sonra geniş çaplı soruşturma başlatıldı ve Can her yerde aranmaya başladı. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri,  Serkan Can'ı İzmit Turgut Mahallesi İsmail Kolaylı Caddesi’nde saklandığı bir evde yakaladı. Gözaltına alınan Can tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Can'ın cezaevinden neden firar ettiği ise henüz netlik kazanmadı.

28 Şub 2015 - 17:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.