CHP gençlerde Orhan, atamasını aldı

CHP’de Mayıs ayında istifasını sunan İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu’nun yerine gelen Gökhan Orhan geçtiğimiz gün Sabri Yalım’da atama yazısını Aksu’dan aldı

Yerel seçimler sonrası askeri görevini yerine getirmek üzere görevinden istifa eden İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, geçtiğimiz gün Sabri Yalım Parkı’nda yeni başkan Gökhan Orhan’a atama yazısını İl Gençlik Kolları’nın da katılımıyla teslim etti. Orhan’a İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birol Sağlam, ilçe kadın kolları üyeleri, Sevim Pekyörür ve partilileri destek verdi.

‘YENİ ATAMA  YAZILARI OLMAYACAK’

Atama yazısını yeni Başkan Orhan’a teslim etmeden bir konuşma yapan Aksu, “Gökhan Başkan parti için çok emeği geçen bir isim. Gebze’de de çok başarılı işler yaptı. CHP gençlik kolları başkanı hiçbir zaman tepeden inme, partinin tozunu yutmamış biri olmadı. Gökhan arkadaşımız da böyle biri. Başkanımızın yolu açık olsun. Başkanlığı hem partimize hem de Kocaeli’ye hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra atama yazısı görmeyeceksiniz” dedi.

 'AKP, SÜT DÖKMÜŞ KEDİ’

Aksu Filistin halkını katleden İsrail karşısında hükümetin süt dökmüş kediye döndüğünü ifade eden Aksu, “Büyük bir seçim yenilgisi yaşadık. Türkiye ve bölgemiz önemli bir süreçten geçiyor. Filistin soykırım devam ediyor.  İsrail’e aslan kesilen hükümet, iş ticari anlaşmalara gelince süt dökmüş kediye dönüyor” diyerek hükümetin dış politikasını eleştirdi.

‘GENÇLERİN SORUMLULUĞUNU ALIYORUM’

Ardından konuşan yeni Başkan Gökhan Orhan, “Hedefimiz, Türkiye’nin birleştirici gücü yönünde ilerlemek. Şuandan itibaren hata yapacak arkadaşlarımın sorumluluğu benim başarılarıysa kendilerinindir. Biliyorum ki CHP’li gençler hesabını veremeyeceği hiçbir şeyin altına imza atmaz. Son iki aydır vekalet başkanlığı başarıyla yapan Coşkun Sunar ve Ozan Aksu’ya teşekkür ederim. Gezi şehitlerimizi, Soma’da hayatını yitiren madencilerimizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ü hiç unutmayacağız. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Halkların kardeşliği için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

22 Tem 2014 - 12:52 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.