CHP İzmit, Ankara’ya gitti

CHP Grup Toplantısı’nı izlemek üzere Ankara’ya giden CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Küçükkaya ve yönetimi, Genel Başkan Kılıçdaroğu ve milletvekillerini de ziyaret ederek, “Seçimlere hazırız” mesajını verdi

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İlçe Sekreteri Mehmet Nazım Gençtürk, yönetim kurulu üyeleri Hande Sarıgülle, Hakan Çakar, Mehmet Baştan, Mehmet Baştürk, Dilşad Hasret Haczeyni, Mihdiye Satıcı, İlçe Başkan Danışmanı Bahar Eren, İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve yönetim kuru üyeleri Gülşah Oral, Ayla Ertan, Fatma Kula ve Gülçin Günay, CHP Grup Toplantısı’nı izlemek üzere Ankara’ya gitti. Pazartesi akşamı yola çıkan CHP’liler geniş bir katılımla toplantıyı katılım sağladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını ilçe yönetimi dışarısında CHP’li gençler de büyük bir katılımla takip etti. Sloganlar atarak toplantıya damga vuran CHP İzmit yönetimi ve gençler, toplantı ardından ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.

VEKİLLERİ ZİYARET ETTİLER

CHP İzmit yönetimine ziyaretlerinde Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar da eşlik etti. Küçükkaya ve yönetimi; TBMM CHP Grup Başkanvekili Yaşar Tüzün, Genel Başkan Yardımcısı MYK ve PM üyesi Malatya Milletvekili Veli Ağababa, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Ordu Milletvekili Seyit Torun, MYK ve PM Üyesi Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile Isparta Milletvekili İrfan Bakır’ı ziyaret ederek, gündeme ilişkin sohbet etti.

PROJELER PAYLAŞILDI

Geçtiğimiz günlerde 2019 seçimlerine ilişkin strateji danışma toplantısı düzenleyen ve partililerin fikirlerini alan CHP İzmit İlçe yönetimi, projelerini de bu toplantıyla birlikte açıklamıştı. Ankara’daki ziyaretlerinde milletvekilleriyle bu projelerini de paylaşan CHP İzmit yönetimi, projeler konusunda olumlu görüş ve destek de aldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’a da, strateji planlama notları, bu zamana kadar yapılan faaliyetlerin raporları ve yapılacak olan projelerin bilgi notları takdim edildi.

TORUN’A ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Ankara’da oldukça verimli geçen ziyaretler sonrasında kısa bir değerlendirme yapan İzmit İlçe Başkanı Küçükkaya, “Ziyaretlerimizde yerel anlamda yapacağımız projelerimizi vekillerimize aktardık. Milletvekilimiz Seyit Torun’a yaptığımız ziyarette ise yakın bir zamanda muhtarlarımız ile yapacağımız Eskişehir ziyaretimiz, kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla yapılacak olan program ve diğer projelerimiz hakkında detaylı bir bilgi sunduk. Bundan sonraki strateji danışma toplantılarımıza katılacağı sözünü verdi” dedi.

‘SEÇİMLERE HAZIRIZ MESAJI’

İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve yönetimi, yaptıkları ziyaretlerde, yerel seçimlere hazır olduklarını da vekillere ilettiklerini belirtti. Öte yandan milletvekilleri ziyaretlerinde Kocaeli’nin simgesi olan pişmaniyelerden de ikram eden CHP İzmit İlçe yönetimi, bu zamana kadar yapılan programların yer aldığı faaliyet raporu CD’lerini de kendilerine takdim etti. Ziyaretlerin ardından kendilerini ağırlayan vekillere teşekkür eden CHP’liler dolu geçen bir günün ardından kente geri dönüş yaptı.

18 Nis 2018 - 17:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.