CHP İzmit teşekkür ziyaretlerinde

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit KüçükkayaTKP, EMEP, Halk Evleri ve ÖDP’ye yönetimi ile birlikte teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “2019 yılında yapılacak seçimlerde güçlerimizi birleştirerek hareket edersek seçim alınabileceğini İzmit halkına göstermiş olduk. Kimse referandumun meşruluğuna inanmıyor; çünkü sokaktaki halkta sandığa gölge düştüğünü biliyor. Bizler bunları anlatmaya devam edeceğiz nasıl İzmit’imizde “Hayır”lı sonuç çıkartmayı başardıysak, yeniden önümüzde ki seçimler için aynı özveriyle ve mücadelemizle devam edeceğiz’’ dedi.

‘SARAYLAR SİZİN, SOKAKLAR BİZİM’

Küçükkaya sözlerine, ‘’Sarayda oturanlar rahat değil onlar da biliyor Hayır bloğunun yüzde 50’nin çok üstünde olduğunu, bırakın Saraylar onların, sokaklar bizim olsun. Yapmamız gereken birlikteliğimizi sürdürmemiz. Birlikte olduk mu vatandaşlarda destek veriyor. Halkta sıkıldı kavgadan gürültüden, eğer birlikte olursak ve ortak hareket edersek ülkemiz kazanacak’’ ifadelerini kullandı.

‘EKONOMİ DÜZELDİ Mİ’

Küçükkaya son olarak, ‘’Ekonomimiz düzeldi mi? Esnaf kan ağlıyor, işsizlik aldı başını gidiyor. Ne düzeldi peki, hiçbir şey, vatandaşlarımızı uyardık, yalan söylemedik. Her zaman olduğu gibi doğruları söyledik.  Uyarmaya devam edeceğiz dedi. Bakın size bir şey daha söyleyeyim bundan sonra Ayçiçek yağını da ithal edecekmişiz, çiftçi kardeşim nasıl kazanacak, gerçi şaşırmamak gerek çünkü ülkemiz kendi kendine yeten ülke sıralamasından çıkıp, saman ithal edip, başka ülkelerden anguslar getirildiyse bu ayçiçeği yağı ithali açılmasına da şaşırmamak gerek’’ dedi.

Ahmet YEŞİLMEN

13 May 2017 - 12:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.