CHP’li gençlerden zafer yürüyüşü

CHP ve TGB’li gençlerin önderliğinde, önceki akşam saat 20.00’da Merkez Bankası önünden başlayarak Cumhuriyet Parkı’nda sonlandırılan Zafer Bayramı yürüyüşü gerçekleştirildi. CHP yöneticileri ve vekiller yürüyüşe tam destek

CHP Gençlik Kolları akşam saatlerinde gerçekleştirdikleri yürüyüşle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ile kutladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) mensubu gençlere kent esnafı başta olmak üzere vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Merkez Bankası önünden yürüyüşe başlayan CHP’li ve TGB’li gençler ellerinde meşalelerle yürüyerek, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” ve “Yaşasın Halkların Kardeşliği” sloganları attı. Gençlerin gerçekleştirdiği yürüyüşe CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, TGB İl Başkanı Yeşim Çakmak, CHP ve TGB üyesi gençler katıldı. Yürüyüş Yolu boyunca yürüyen gençler buradan Cumhuriyet Parkı’na çıktı.

‘BİRLİKTELİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ!’

Cumhuriyet Parkı’nda toplanan gençlere seslenen CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın öneminden bahsederek, “Bugün emperyalist düşmanlara karşı başlatılan başkaldırının zafer günüdür. Bugün bağımsızlık günüdür. Biz çok zor şartlar altında dahi bağımsızlığımız için Türk’ü, Kürdü, Alevisi ve Sünnisi ile omuz omuza gelerek zafer kazanmış bir ecdadın torunlarıyız. Bizim bu birlikteliğimizi kimse bozamaz” dedi. Yapılan konuşmanın ardından gençlerin söylediği şarkı ve türkülerle halaylar çekilerek kutlama sona erdi.

31 Ağu 2014 - 13:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.