Civelek: İhsanoğlu şaka gibi

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Darıca ilçe Teşkilatı'nın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. İhsanoğlu'nun Kocaeli'de yüzde 60 oy alırız açıklamasını Civelek, şaka gibi sözleriyle değe

GAZZELI KARDEŞLERİMİZE DUA EDELİM

Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftara AK Parti Kocaeli Il Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçe kadın ve ilçe gençlik kolları başkanlarının yanı sıra iki bine yakın partili katıldı. Iftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek,"Ülkemizde barış var huzur var kardeşlik var çok hamd etmemiz gerekiyor,evlerine ateşler salsın diyenlere inat ülkede bereket var" dedi. Civelek, "Gazze'de şehit olanların sayısı 300'ü geçtiğini belirterek,gazzeli kardeşlerimize iftar sofralarımızdan dua edelim" dedi.

GAZZEYE YARDIM İÇİN GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Gazze'de yaşanan olaylara sadece Türkiye'nin sesinin çıktığını belirten Civelek, "Gazzeli kardeşlerimize destek olmak için dünyada güçlü olmak gerekir. Bu gücüde cumhurbaşkanlığı seçimleri için gece gündüz çalışarak perçinlemek gerekmektedir" diyerek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değindi.

BOŞ LAFLARA KARNIMIZ TOK

Çatı aday hakkında değerlendirmelerde bulunan Civelek, "Çatı adayda bir numara yok. Kalabalık yerlerde toplantı yaparlar, miting yapacak cesaretleri yok. Kendi aralarında yaptıkları çatı çatırdamış durumda daha da kötü olacaklar" dedi. İhsanoğlu'nun Kocaeli'de yüzde 60 oy alırız açıklamasını Civelek,şaka gibi sözleriyle değerlendirerek, "10 Ağustos yakın hep birlikte buradayız,Türkiye'de Kocaeli'de 12 yılda 8 seçimden başarılı çıkmış bir parti olarak, boş laflara karnımız tok. Millet olarak kimin ne alacağını gayet iyi biliyoruz ve milletimizde nereye oy kullanacağını iyi bilir" dedi.

21 Tem 2014 - 10:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.