Çocukların masal dinletisi keyfi

Başiskele Sepetlipınar Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde ilköğretim 2.sınıf Öğrencileri patlamış mısır eşliğinde masal dinletisine katıldılar.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın seçim beyannamesinden hayata geçirdiği projelerden biri olan Semt konaklarının ilki Sepetlipınar Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezinde mahallede kurstan yararlanan 2. Sınıf Öğrencileri ile birlikte patlamış mısır eşliğinde masal dinletisine katıldılar. Semt Konağının bir sınıfında kurulan düzenle bütün çocuklar masal dinletisinden büyük zevk aldılar.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz mahallenin sosyalleşmesi, öğrencilerin hem okuldaki derslerine yardımcı olabilecek kurslar ile hizmet alması hem de tiyatro, müzik kursları ile sosyal becerilerini ve yeteneklerini keşfedebilecekleri kursların açılması konusunda çalışmalar yapıyor.  Belirli periyotlarda ücretsiz yetişkin seminerleri ve sağlık taramaları, randevulu sistemle ücretsiz diyetisyen hizmeti veren konak, mahallenin ikinci adresi konumunda. Başkan Ayaz; konakların mahalle halkı tarafından sahiplenildiğini ve çok sevildiğini söyledi.

31 Mar 2015 - 16:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.