Darıca Farabi’de varise3 dakikada son

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümü Op. Dr. Gökhan Kızıltan lokal anestezi ile 3 dakikada varisleri yok ediyor

Başhekim Op. Dr. Hikmet Yaşar önderliğinde yükselişine devam eden Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümü Op. Dr. Gökhan Kızıltan lokal anestezi ile varisleri 3 dakikada yok ediyor. Ameliyatın bu kadar kısa sürede bittiğine inanamayan hastalar, uyutulmadan Vein Sealing yöntemi ile yapılan ameliyat ülke çapında da yaygınlaşıyor.

YENİLİKLERE DEVAM

Op.Dr. Gökhan Kızıltan yaptığı Varis ve DVT(derin ven trombozu) ameliyatları Türkiye’de de yaygın hale gelirken DVT vakası da varis vakası gibi invaziv bir işlemle hastanın bacağındaki trombüsler (pıhtılar) çıkarılıyor. Hastanın daha vaka esnasında bacağındaki şişliğin yarı yarıya inmesi ve hastanın kalbine pıhtı atıp Pulmoner emboli riskini ortadan kaldırmak amacıyla işlem sırasında takılan geçici filtre ise ameliyat biter bitmez çıkarılıyor. Darıca Farabi Devlet hastanesinde yeniliklere devam edeceğini ve Gebze halkına yıllarca hizmet vermek isteğini söyleyen Op. Dr. Gökhan Kızıltan, hastaların bu ameliyatlar için hastaların yanında sadece 4 adet fotoğraf 1adet kimlik fotokopisi getirmesinin yeterli olduğunu belirtti. -

03 May 2015 - 16:12 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.