Demokrasi Girişimi’nden belgesel gösterimi

İmre Azem’in yazıp yönettiği “Uçurumun Kıyısında Türkiye” belgeseli, Kocaeli Demokrasi Girişimi tarafından düzenlenen etkinlikle cumartesi saat 18.30’da, Alternaif Tiyatro Salonu’nda gösterilecek

Kerim ÇELİK / Belgesel, Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat, KHK ile üniversiteden ihraç edilen Kocaeli Üniversitesi akademisyenlerinden mimar Gül Köksal, kent hakkı aktivisti Deniz Özgür ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nden Mücella Yapıcı üzerinden bir yıldır süren OHAL'i ve 16 Nisan referandumunu kişisel bir perspektiften anlatılıyor. Ayrıca gösterimden sonra belgeselde yer alan dört karakterden Fatih Polat, Gül Köksal, Deniz Özgür ve yönetmen İmre Azem'in katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirilecek. Belgesel, 30 Haziran’da Berlin’de prömiyerini yaparak izleyici karşısına çıkmıştı.

21 Eyl 2017 - 15:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.