Derince’den Umuttepe’ye yeni yol

Büyükşehir, Derince ’den başlayıp Arızlı üzerinden KOÜ Umuttepe Yerleşkesi ’ne yeni bir ulaşım güzergahı oluşturdu

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde oluşturduğu alternatif yollarla hem ulaşımı kolaylaştırıyor, hem de trafik sıkışıklığının önüne geçiyor. Bu kapsamda oluşturulan yeni alternatif yollar iki bölge arasında ulaşımı da kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Derince’den başlayıp Kuruçeşme ve Arızlı üzerinden KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne batıdan ulaşım sağlayan yeni bir yol oluşturdu. Yol Kabaoğlu Mahallesi’ne kadar hizmet veriyor.

YENİ ULAŞIM KORİDORU

Umuttepe Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Kampüsü’ne gitmek için Derince bölgesinden gelenler, Kuruçeşme-Arızlı-Umuttepe güzergâhından yeni alternatif yolu kullanarak ulaşım sağlayabiliyor. Böylelikle Umuttepe bölgesine batıdan başlayıp Arızlı-Umuttepe ve Kabaoğlu Mahallesi’ne kadar yeni bir ulaşım koridoru açıldı.

17 BİN TON ASFALT

Derince ve Kuruçeşme’den Umuttepe KOÜ Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Arızlı-Kabaoğlu alternatif yolu 3 bin 500 metre uzunluğa sahip. Çalışma kapsamında yol bölümünde 17 bin 500 ton asfalt serildi. Yol bölümüne 24 bin ton da asfalt altı plentmiks temel malzemesi döküldü. Güvenlik çizgileri çekilen yol kullanıma açıldı.

21 Eyl 2017 - 15:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.