Doğan’a Öykü bebeğin ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın makamına ziyaretler devam ediyor. Alikahya Çocuk Hastanesi Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Arzu Bektaş ve 4 yaşındaki kızı Öykü Bektaş Doğan’a başarılar diledi

Günün büyük bir bölümünü tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan; makamda olduğu zamanlar da bir taraftan yeni projelerle ilgili toplantılar yaparken bir taraftan da makama gelen ziyaretçilerini kabul ediyor.

DOĞAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

Geçtiğimiz günlerde Başkan Doğan’ın konukları arasında Alikahya Çocuk Hastanesi Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Arzu Bektaş ve 4 yaşındaki kızı Öykü Bektaş da vardı. Başkan Doğan’ı makamında ziyaret eden Dr. Arzu Bektaş geçen dönem yapmış oldukları çalışmalar için teşekkürlerini iletirken yeni dönem içinde Başkan Doğan’a başarılar diledi.Çocuklara olan ilgisi herkes tarafından çok iyi bilinen Başkan Doğan 4 yaşımdaki Öykü ile yakından ilgilendi. Öykünün kendisi için yazdığı mektubu ve çizdiği resimleri gören Başkan Doğan keyifli anlar yaşadı. Öykü ile keyifli anlar geçiren Başkan Doğan,  onu masasına oturtarak uzun uzun sohbetti.

'HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN '

Öyküyü görmekten çok mutlu olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Türkiye de çocuk doktoru olarak tek belediye başkanının kendisinin olduğunu da ifade ederek ‘Bütün projelerimizi çocuk dostu belediyecilik anlayışına göre yapıyoruz. Portatif yüzme havuzları, mahallelerdeki cep sinemalar, okullarda tiyatrolar, hep çocuklarımız için. Türkiye de yine ilk kez Çocuk Hakları Masasını biz kurduk. Çocuklarımıza bisiklet dağıtıyoruz, dağıtmaya da devam edeceğiz. Yine bu yıl 5000 öğrenciye bisiklet vereceğiz. Bütün çabamız yarınlarımızın yöneticileri olacak çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent bırakmak içindir” şeklinde konuşarak ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

31 Tem 2014 - 18:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.